Contact

Heerdenaren helpen Heerdenaren

Hulp in bijzondere omstandigheden, een bijdrage aan een project of een activiteit, maar ook een steuntje in de rug bij medische kosten – dat zijn de doelen van Jan Nienhuis Vereniging, de Egberdina Wilhelmina Langenberg Stichting en de Heerder Stichting. Alle drie werden lang geleden door Heerdenaren voor Heerdenaren opgericht. Elke organisatie heeft haar eigen doelstellingen. Maar bij alle drie staat één ding centraal: laagdrempelige hulp bieden.

Ben je door omstandigheden in de financiële problemen gekomen? Heb je even financiële hulp nodig om weer verder te kunnen? Dan kan Jan Nienhuis Vereniging je misschien helpen. Heb je een steuntje in de rug nodig door medische kosten? Dan ben je bij de Heerder Stichting aan het juiste adres.

Heb je een goed idee voor een evenement of een plan om inwoners met elkaar te verbinden? Heeft je club een financiële bijdrage voor een speciaal project nodig? Dan kunnen Jan Nienhuis Vereniging of de Egberdina Wilhelmina Langenberg Stichting je misschien verder helpen.   

Alle inwoners van de gemeente Heerde – dus ook inwoners uit Wapenveld, Veessen en Vorchten – kunnen een beroep op deze fondsen doen, individueel of als vereniging, club of andere organisatie. 

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een aanvraag indienen.