Contact

Hulp bij financïele problemen

Ben je door omstandigheden in de financiële problemen gekomen? Heb je even financiële hulp nodig om weer verder te kunnen? Dan kan Jan Nienhuis Vereniging je misschien helpen.

Aanvraag indienen

Steun voor verbindende activiteiten

Heb je een plan voor een project, dat met een financieel steuntje in de rug werkelijkheid kan worden? Een initiatief voor je club of vereniging, een plan voor de organisatie van een evenement of een activiteit? Dan kan Jan Nienhuis Vereniging je misschien helpen!

Aanvraag indienen

Gesteunde activiteiten

Jaarlijks levert onze vereniging een financiële bijdrage aan tientallen activiteiten in de gemeente Heerde. Je kunt deze bijdrage als club, vereniging of andere organisatie in de gemeente Heerde aanvragen. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wil je meer weten over Jan Nienhuis Vereniging? Duik dan in de interessante geschiedenis van de organisatie. Hoe de vereniging er nu uitziet lees je bij de informatie over het bestuur.

Bestuur Jan Nienhuis Vereniging

Het bestuur bestaat uit maatschappelijk betrokken inwoners van de gemeente Heerde. Zij zijn deskundig op tal van gebieden. Het bestuur beslist over de financiële bijdrages, waarbij het doel is om inwoners of initiatiefnemers weer een stapje verder te helpen. Het huidige bestuur bestaat uit de volgende leden:

Gerrit van der Scheer, voorzitter
Wilma Blankvoort-Zielhuis , secretaris
Ruud de Gooijer, penningmeester
Eric Feijen, vice-voorzitter en tweede secretaris
Leon van der Windt, tweede penningmeester

André Veerman
Hubald van Ark
Kirsten Montfrooij
Gera van Werven-Roos

Korrie Doorn-Dijkslag
Ruud Timmerman
Martijn Hekkert
Arend-Jan Kraaijenbrink  

 Jaarverslag

De bestuursleden ontvangen voor hun werk geen vergoedingen of andere beloningen.

Schenkingen

Jaarlijks maken tientallen personen, verenigingen en stichtingen gebruik van onze financiële hulp. Maar niet alleen het vragen om hulp is mogelijk. Iedere inwoner van de gemeente Heerde kan ook aan de fondsen bijdragen.

De drie fondsen hebben allen een ANBI-verklaring. Dat betekent dat giften vrijgesteld zijn van schenkings- en successierechten en aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Er zijn verschillende mogelijkheden: 

Giften kunnen overgemaakt worden op rekening NL35 RABO 0326 5108 34 van de Jan Nienhuis Vereniging.
Meer informatie? Neem contact met ons op!

Historie van Jan Nienhuis Vereniging

De oorsprong van de Vereniging Jan Nienhuis gaat terug naar de armoedig en roerige tijd vanaf 1850. De koningshuizen in Europa lagen onder vuur, er was sprake van revolutie, torenhoge werkloosheid onder de arme klasse en de levensmiddelen waren schrikbarend duur. Met name in de wintermaanden had de arme klasse het bijzonder moeilijk. Werk was er dan nauwelijks en dus ook geen inkomsten.  

 Lees meer

Kies hier je aanvraagformulier


Jan Nienhuis Vereniging
E. jnv@heerderfondsen.nl
KvK. 40101485
RSIN. 804857295

Privacyverklaring

Stel hier uw algemene vraag
Uw bericht is verzonden.
Uw bericht kon niet worden verzonden.